BerandaBlogrollSixteenNovember'08

SixteenNovember’08

Author

Date

Category

As usual. There aren’t cake, balloon, gift, clown or else. I just wanna say happy birthday to me… i just wanna say happy birthday to me… happy… happy… birthday to me.. to me..

selain itu, selamat hari jadi blog http://www.coffeeoriental.wordpress.com yang ke-2 tepat bulan November.

Deddy Huanghttps://deddyhuang.com
Storyteller and Digital Marketing Specialist. A copy of my mind about traveling, culinary and review. I own this blog www.deddyhuang.com
Artikulli paraprak2nd Anniversary
Artikulli tjetërMa, aku kok digituin sih

11 KOMENTAR

  1. hepy lebih belated b day lagi deh

    hebat ya bisa bertahan selama ini, saya aja lagi kering ide, buntu, koma idenya…. ‘curhat colongan’ hehehehe

    wah gak apa-apa, selama curhat bisa menolong kamu mbak :p

  2. waaah senengnya yang ultaaaaah…..keren d…..congrats yaaaah wish u all d best deeeed….. juga buat blognya, happy b day jugaa…tambah top ajaaah yaaah…..

    terima kasih mbak audy 🙂

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

Deddy Huang

As a digital creator, this blog discusses topics related to traveling, culinary, product reviews and digital marketing. The articles on this blog provide many tips and recommendations based on personal experience.

This blog also opens up opportunities for collaboration. Contact me at [email protected]

Artikel Populer

Komentar Terbaru