BerandaIdeaMind vs Action

Mind vs Action

Author

Date

Category

This time I found what the mental block, one of them Feed on the pattern of thought. Patterns of thought that will lead to wrong actions and feelings are wrong.

I think of one, but I think that? Typical melankolis sometimes people are always in mind. Any little thing that will keep this thought typical. Sometimes funny, the same one I always thought important. Irritated!

90% of what I once thought the same would happen. Yes! We think too much about the brain drain to speculate in more. Moreover, our time is that the fret to ask repeatedly about the risks of the mind.

Take an example, a man who already make a mistake and want to ‘ber-kelit’. Things that he want to do is find a way out with the questions for ‘ber-kelit’. Why do not they speak this? Continue if so what happens? A solution can, find solutions AA, B can be a solution, find the solution BB Crank, this is too many fancies!

Stop! is not useful at all!

Dawdle!

Feed the brain you!

From now on, do what you can do! Opponents fear it! Be careful with your mind because it will bring to the unconscious you!

p.s : fiuhh.. mulai sekarang harus bisa beda antara rasa dan pikir, antara pikiran dan tindakan…!

Deddy Huanghttp://deddyhuang.com
Storyteller and Digital Marketing Specialist. A copy of my mind about traveling, culinary and review. I own this blog www.deddyhuang.com
Artikulli paraprak3 Minutes Update
Artikulli tjetërPertemuan Dora dan Si Kudanilbengkak

48 KOMENTAR

  1. Pikiran kita itu dahsyat yah…maka harus hati2..selaraskan dengan Kehendak Yang DiATAS, nah tapi seringkali kita salah mengenali…ternyata itu hanyalah kehendak kita sendiri…weleh weleh…

      • ded, positive feeling pake hati jadi ikhlas apapun yang terjadi.. klo positive thinking masih bawa2 logik..
        contohnya nih : kita positive thinking bakalan berhasil mencapai target, tapi sebenernya hati kita masih ragu2 bisa ga yaa.. jadi ga selaras antara hati dan pikiran..
        klo positive feeling, kita membayangkan perasaan klo berhasil mencapai target, jadinya perasaannya senang dan otomatis mempengaruhi pikiran..
        duuh.. mudah2an nyampe ya maksudnya..
        baca bukunya Quantum Ikhlas – Erbe Sentanu deh.. bagus banget!!

        • oh gitu toh, karena selama ini aku cari apa yang membedakan ternyata belum dapat. makasih mbak ade atas penjelasannya 🙂

          aku udah agak paham. makasih yaa sekali lagi ^^

  2. yah begitulah memang kadang tidak sejalan antara pikiran dan tindakan saya juga merasakannya… thanks 4 comin deddy huang…

TINGGALKAN KOMENTAR

Silakan masukkan komentar anda!
Silakan masukkan nama Anda di sini

Deddy Huang

As a digital creator, this blog discusses topics related to traveling, culinary, product reviews and digital marketing. The articles on this blog provide many tips and recommendations based on personal experience.

This blog also opens up opportunities for collaboration. Contact me at [email protected]

Artikel Populer

Komentar Terbaru